Lapu skatījumi

2012. gada 27. febr.

Aizkari

Nopirku parastos organzas aizkarus, tiesa gan - viegli oranžā tonī, bet bildē to nepateiksi. No tā paša auduma izveidoju ziedus un pieliku klāt. Sanāca oriģināli - mani vienīgie.  
:)







Kristīne

Organzas lentes zieds

Ideja joprojām vecā, bet šoreiz no jauna "materiāla". Izmantoju organzas lentu, kurai gar abiem sāniem ir ievilktas stieplītes.

  
Vienu stieplīti vienā lentas beigu daļā aizliecu, lai neizvelkas ārā. No otra gala šo stieplīti vilku ārā. Rezultātā organzas lenta pati krokojas. Lenta bija 1 m gara. Ar stieplīti to saīsināju līdz apm. 30 cm. Otru stieplīti neaiztiku. Bildē var redzēt gar zieda ārpusi šo stieplīti.


Zieda formu iegūst, lentu tinot ap pirkstu. Kad satīta - sašuj un piešuj aizmugures vajadzīgo detaļu. Es pa vidu piešuvu pērles pogu.


Zieda formu, pateicoties neaiztiktajai stieplītei, ir viegli regulējama - to var saplacināt, vai "uzpufot".




Kristīne

2012. gada 24. febr.

Apsveikuma kartiņa

 Vēl nedaudz no Ziemassvētku tēmas palicis pāri. Kartiņai izmantoju krāsaino papīru. Sniegpārslu izgriezu no salvetes. Ļoti plāna sanāca, jo salvetei ņēmu tikai vienu kārtu. Griezu tieši tāpat kā parastās papīra sniegpārslas. Un šo salvetes sniegpārslu es pie papīra... pielakoju ar nagu laku. Salvete bija balta, bet no nagu lakas kļuva tumši dzeltena. Tiklīdz salvete uzsūc lakas mitrumu, tā feini pielīp pie papīra. Pa virsu uzbēru spīdumus. Kur sabira vairāk, kur mazāk...

 l

Kristīne

Adīta pirkstiņlelle - Ragana

Ilzes izdomājums par raganu, ko visi pieprasa, visbiežāk jau tomēr saviem bērniem vai mazbērniem, ko aiznest uz bērnudārzu.
Lellīte adīta, slota tamborēta.





Ilze

2012. gada 19. febr.

Pielaboti cimdiņi

Kaut kad jau iepriekš internetā pamanīju ideju par šāda veida "pielabošanu". Nopirku veikalā parastos, plānos cimdus. Un nedaudz paspēlējos... 
Tie zilie tagad ir mani, bet zaļie Ilzes personalizētie cimdi.




Kristīne

2012. gada 10. febr.

Tamborētas čības

 Manuprāt, to, kā tās ir tamborētas, var labi saskatīt - vispirms uz riņķi vien, tad "šurpu-turpu", lai veidotos pēdas daļa.




Kristīne

2012. gada 5. febr.

Balts un melns - dūraiņi ar puscimdiem.

















Baltie - Ilzes
Melnie - Kristīnes